actiuni meta

Afla de aici cum sa cumperi actiuni Meta Platforms Inc (META) in 3 pasi simpli cu 0 comision!

Actiunile Meta Platforms Inc este celebra companie ce detine si opereaza retele de socializare precum Facebook, Instagram si chiar What app. Acesta a fost listata pe bursa NASDAQ inca de la 1 februarie 2012, iar Meta Platforms Inc inceput sa vanda actiuni catre public pe 12 mai 2012. Actiunile Meta Platforms Inc se afla in topul unora dintre cele mai bine cotate in momentul de fata.

Atractia pentru acesta companie ce detine platfome de socializate utilizate de catre noi toti, este tot mai ridicata. Prin intermediul crearii acestor platforme, noi ca populatie am evoluat din multe punct de vedere, iar tehnologia ne-a ajutat sa facem acest pas. Atractia pentru investigatii in aceasta companie, poate fi si faptul ca acest comisionul este 0, iar platfoma se afla in topul celor mai bine cotate. Achizitioneaza actiuni in doar cativa pasi simpli!

De ce ai achizitionat actiuni Meta Platforms Inc? Inovatia si evolutia tehnologiei sunt de asemenea atu competitional. Deoarece noi vorbim de una dintre cele mai cunoscute companii ce evolueaza in mod constant si aduce inovatii in tehnologie.

Cum sa cumperi actiuni actiuni Meta Platforms Inc in 3 pasi simpli si cu 0 comision!

eToro este una dintre cele mai cunoscute platforme de tranzactionare, pe care de altfel noi ti-o recomandam. Acesta platfoma are un numar de peste 25 de milioane de investitori. Numarul de utilizatori la nivel global este mult mai mare, fiind chiar de 30 de milioane si peste 3000 de companii. Tu poti cumpara actiuni de la fiecare companie pe care ti-o doresti. Poti cumpara de asememanea si actiuni ale burselor de top. Un plus pe care il vei avea atunci cand faci asemenea achizitii este faptul ca nu vei plati comision.

Vezi aici cum poti cumpara actiuni Meta Platforms Inc (META) in 3 pasi simpli!

  1. Creeaza un cont pe platforma de tranzactionare eToro

actiuni meta

Iti vei seta contul, urmand pasii si vei primi cat mai rapid confirmarea de inregistrare.

2. Depui suma

actiuni meta

Depui suma de bani pe care ti-o doresti, trebui sa stii ca aceasta variaza in functie de tara, iar in Romania este de minim 100 de dolari.

    3. Cumpara actiuni META

actiuni meta

Odata ce ai depus bani si contul tau a fost aprobat, cauta actiunile firmei Meta Platforms Inc si achizitioneaza-le pe acestea intr-un timp scurt.

Avantaje tranzactionarii pe platforma eToro!

Platforma eToro are nenumarate avantaje pe care trebuie sa le ai in vedere. Vei avea comision 0, iar acesta nu se va modifica atunci cand va fi vorba de un volum mult mai mare de tranzactionare. Vei utiliza pentru inceput contul demo, ce este gratuit si te va ajuta sa te familiarizezi cu platforma eToro! Contu demo va fi acreditat cu 100.000 USD virtuali, pentru a exersa tranzactionarea.

Pe aceasta plaforma, eToro vei invata mai multe despre domeniul tranzactionarii. Te vei educa in acest domeniu si vei invata cum sa procedezi pentru a nu face greselile celorlalte persoane ce investesc. Cu trecerea timpului vei invata si dinamica actiunilor ce sunt tranzactionate la bursa.


Concluzie

Din cadrul platformei etoro.ro vei afla care sunt actiunile in tendinte din randul investitorilor. Inainte de a face o investitie trebuie sa te documentezi bine si sa intelegi cum functioneaza acesta dinamica. Pana in momentul de fata actiunile META au crescut constant, iar aceasta companie se va dezvolta tot mai mult de la an la an!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *