Cat de important este pentru tine ritualul de dimineata

Unii nu isi pot imagina dimineata fara cafea. Este poate doza lor de energie recastigata cand sorb din licoarea maronie. Cel putin cateva clipe pentru un astfel de ritual reprezinta pentru unii ceea ce le ofera sansa la o zi mai buna. Cat de important este un astfel de ritual? Pana la urma te vei gasi cel putin o data in situatia in care nu vei avea acelasi confort, acelasi timp si aceeasi dipozitie pentru a savura o cafea dimineata. In randul consumatorilor de cafea se regasesc raspunsuri si procente surprinzatoare.

Echipa hotelului Le Méridien a realizat un studiu de caz pe aceasta teme, incercand sa descopere care sunt tendintele in ceea ce priveste ritualul de dimineata. Asadar in ciuda unui partide de dragalaseala cu partenerul cei mai multi dintre cei chestionati prefera o cafea tare cu care sa isi inceapa dimineata si aventura unei noi zile. 53% din ei au ales cafea in detrimentul oricarei alte activitati.

Intreaba un consumator de cafea cum arata ziua ideala si iti va raspunde ca totul tine de savoarea cafelei la prima ora si un intreg ritual in acest sens. In acest sens 60% din cei care au participat la un simplu sondaj de opinie au raspuns ca au nevoie de cafea pentru a incepe dimineata si ca nu ar putea nici macar sa poarte o conversatie la prima ora daca nu sunt invigorati in dulcele stil clasic ca pana acum. Unii spun ca nici macar nu se simt in stare sa se dea jos din pat daca nu sunt motivati de ideea de a bea o cafea si in acelasi stil suprinzator unii spun ca nu sunt inspirati pentru o noua zi daca nu isi servesc portia de cafea.

Stim cu totii ca aceasta bautura devine ca un drog  si poate duce la dependenta. Nu iti dai seama pana cand nu faci un test incercand sa sari peste acest ritual de dimineata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *