Ce descoperim de la Parkerul

Cu fiecare zi in care inveti ceva nou te poti considera mai stapan pe tine si in avantaj fata de cei din jur; un om informat este un om important in zilele noastre si mai ales tinand cont de dechiderea pe care o avem in lumea moderna catre surse de informare totul ar trebui sa fie mai mult decat simplu. Iti mai ramane nevoia de timp liber pentru asta astfel ca blogurile sunt oarecum o alternativa la asta. In scurt timp te documentezi despre ce conteaza si descoperi o sumedenie de lucruri noi. Asadar parkerul.info este un bun exemplu in acest sens.

Cine este Parkerul

Un blog cu de toate. Diversitatea este in primul rand punctul sau forte pentru ca nu te va plictisi, citind articol dupa articol. Si din una in alta ajungi sa explorezi toate domeniile pe care le abordeaza, de la divertisment la arhitectura, de la turism sau chiar SEO. Ai o sumedenie de teme despre care sa te interesezi, o sumedenie de lucruri noi de aflat.

Bancurile. Pe cat de populare pe atat de interesante, mereu cate unul nou pe care sa il auzi si care sa iti aduca un zambet pe fata. Iti aduce o stare de bine fara doar si poate astfel ca aici te delectezi si cu astfel de subiecte. Sau descoperi clipuri funny, idei traznite si nu numai. Cum troneaza acvariile pe strada, iahtul pe baza de energie solara, despre bicicleta altfel sau alte cateva aspecte care sa te ajute sa intelegi conceptele de SEO daca stii cate putin din aceasta lume.

Arhitectura este si ea o parte interesanta pe care sa o descoperi aici, cu exemple de cladiri de concept modern care iti taie rasuflarea. Afla de asemenea topul muzeelor din lume sau despre destinatii turistice pe care sa le ai in vedere. Cine stie ce plan de viitor iti poti face.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *