Ce nu stiai despre telefoanele mobile

Nokia 1100- cine nu a avut un astfel de telefon ar putea spune ca este banal. Sau era, la vremea sa. Insa acest model a fost declarat cel mai vandut gadget din lume, inregistrand vanzari de 250 de milioane de exemplare. O reusita ce nu s-a egalat pana acum. Iata o lista cu cateva curiozitati despre telefoanele mobile:

Exista mai multi utilizatori si detinatori de telefon mobil decat de periute de dinti. Estimarile arata ca sutn doar 3500 de milioane de oameni fata de peste 4000 de milioane in cazul celor care detin un dispozitiv mobil de comunicare.

Reciclarea nu se prea aplica, din pacate, in cazul telefoanelor mobile. Astfel ca doar 1% din telefoanele vechi se recicleaza, desi in zilele noastre exista tot felul de oferte pentru achizitia unui nou telefon la care se aplica reduceri daca iti aduci un telefon, sau mai multe, vechi.

La fel ca si cazul periutelor de dinti cand vine vorba de o toaleta propriu- lucru absolut necesar ai crede- se pare ca detinatorii de telefoane mobile depasesc numeric pe cei care isi permit conforul baii proprii.

Primul apel de pe un telefon mobil s-a realizat in anul 1973. Martin Cooper de la Motorola l-ar fi sunat pe rivalul sau.

Stiai ca raditatiile de la telefonul mobil pot da dureri de cap si chiar pot fi sursa pentru insomnie? Nu degeaba specialistii recmanda sa dormi fara gadget-uri in apropiere.

Japonia are oarecum un record caci 99% din telefoanele mobile sunt rezistente la apa. Cererea atat de mare vine ca urmare a preferintelor publicului. Se pare ca tot mai multi tineri folosesc telefonul mobil chiar si cand fac dus.

Si daca tot il folosim atat de des nu ar trebui sa ignoram si ceva aspecte legate de igiena. Folosim telefonul mobil oricand oriunde astfel ca suprafata acestuia se pare ca are de 18 ori mai multe bacterii decat un buton al vasului de toaleta pe care il folosim de asemenea zilnic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *