Ce poti face cu o bere

Semnificatia unei invitatii de genul „hai la o bere” nu va mai fi aceeasi. Aste pentru ca pe langa consumul de bere aceasta bautura este candidatul ideal pentru diverse activitati mai ales in gospodarie. Sa tinem cont de faptul ca este realizata din hamei, ca este un produs natural sau asta in cele mai bune cazuri astfel ca prin compozitia sa este ingredientul minune pentru…nici nu iti imaginezi ce.

Berea poate fi folosita ca produs de curatat mobila. Exista si varianta plicului de ceai deja folosit insa si berea poate fi folosita cu succes. Aceasta curata petele, este eficienta in a igieniza si pe deasupra vine cu o plus de stralucire care pur si simplu sa faca mobila de un aspect ca noua.

Aceeasi bautura este un bun sampon. Asta daca te preocupa un sampon natural facut in casa, combinata cu oul zbatut. Insa poate fi folosita si numai ca un ultim procedeu, la clatire, pentru un plus de stralucire si pentru accentuarea culorii parului mai ales pentru satene si brunete.

Berea poate calma durerile de stomac. Din cauza unui meniu ce nu ti-a priit sau dupa o mancare prea acida berea este cea care practic calmeaza activitatea stomacului si amelioareaza durerile, disconfortul. Asta ar putea fi inca o scuza pentru barbati sa consume cat mai multa bere. Burta de bere nu se face din nimic.

In prepararea mancarurilor berea poate fi un substitut pentru marinarea carnii. Cel mai adesea se alege vinul pentru aroma sa intensa insa si berea poate face ca bucata de carne sa fie bine patrunsa si numai buna de gatit. Ca si in cazul vinului se vor folosi combinatii de condimente specifice pentru fiecare caz de carne.

Si nu in cele din urma baia cu bere poate ca nu suna prea bine insa cert este ca face pielea sa fie la atingere atat de moale si catifelata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *