afacere

Ce te determina sa iti incepi propria afacere?

Motivele pentru care cei mai multi renunta la locul lor de munca si decid sa iti inceapa propria afacere sunt de cele mai multe ori de ordin financiar, urmate de lipsa timpului liber sau de responsabilitatile inzecite care se aduna in timp.

Cei mai multi sunt determinati sa isi inceapa propria afacere datorita urmatoarelor motive:

  • abilitati: in locul anterior acestia au dobandit din ce in ce mai multe abilitati pe care considera ca le-ar fi necesare in conducerea propriei afaceri.
  • recunoastere pe plan local, regional sau national pentru fiecare domeniu pe care activeaza. Acest motiv nu trebuie sa fie unul secundar pentru a incepe propria afacere, dar cu siguranta este un sentiment minunat atunci cand primiti aceasta recunoastere.
  • independenta financiara este probabil cel mai mare motiv penstru care oamenii intra in afaceri, si este un lucru bun. Spiritul antreprenorial atinge acest motiv, cu toate ca banii nu cumpara fericirea, dar te ajuta sa o gasesti mult mai usor.
  • ai un motiv in plus sa iti doresti sa schimbi lumea. Fiecare antreprenor spune ca a gasit noi moduri de a schimba lumea la un nivel mai mic sau mai mare.
  • creezi noi locuri de munca, incat nu e nimic mai sigur ca satisfactia de a sti ca esti responsabil de succesul angajatilor dumneavoastra. Ideile pe care le puneti in practica ofera posibilitatea de a oferi locuri de munca pentru alte persoane, incat acestea sa isi intretina familia si sa creada in propriile lor vise.
  • vei fi recunoscut pentru ceva extrem de placut. Oamenii se pot referi la tine ca la acel dezvoltator inovator, cu spirit practic si cu spirit de observatie, incat vei construi la realizarea valorilor companiei tale.

Ti-am prezentat o lista cu ce credem noi ca ar trebui sa te determine sa iti incepi propria afacere, dar daca ai si alte idei te asteptam sa ni le propui si noua.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *