videochat

Conversatie prietenoasa cu managera unui studio de videochat din tara

Probabil că fiecare femeie şi-a pus întrebarea: să lucrez sau nu în videochat? Poate că unele din ele au găsit răspunsul, iar altele nu. Tocmai din acest motiv mi-am permis să port o conversaţie cu managera de la cel mai mare studio de videochat din ţară, pe numele ei Claudia. Este o doamnnă adevărată, cu spirit de echipă şi prietenoasă.

„Cum se simt modelele care lucrează deja cu voi?” a fost una din întrebările mele. Claudia a fost destul de sinceră şi scurtă în răspunsuri. „Modelele de aici sunt mereu în căutarea noului, vin cu idei inedite şi vin conduse de pasiune. Încrederea le face să se simtă mândre că fac parte din familia de videochat. Este o familie numeroasă.”

“De altfel, şi cele mai noi modele au început să privească viaţa altfel. În videochat este ca şi în modă. Pozezi, comunici şi zâmbeşti pentru cei mai mulţi bani. Restul vine de la sine.” –a afirmat apoi managera.

Tot managera a spus la un moment dat că a comunicat cu o femeie care dorea să lucreze în videochat, doar că nu îşi putea minţi soţul. În această situaţie, ea a îndrumat-o să meargă pe cea mai sigură variantă: nu este obligatoriu să îi spună soţului unde şi ce lucrează. Banii oricum vin în casă şi se cheltuie în familie. Profilul creat nu va putea fi accesibil pentru utilizatorii de internet din România, Spania, Italia sau Grecia. Totul este confidenţial pentru fiecare model de videochat care acceptă un job în cadrul studioului de videochat.

De altfel, contractul de muncă nu va permite nimănui să afle ce funcţie a ocupat în cadrul studioului. Oricine are acces la contractul tău de muncă va citi funcţia ca fiind operator de calculator. În această arie intră o mulţime de activităţi. Deci, decizia este a fiecărei femei de a spune sau nu ce face.” – a concluzionat Cludia şi cu aceasta cred că a pus punctul pe i.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *