ochi obositi

Cum recuperezi o noapte alba

Se spune ca daca ai pierdut orele de somn intr-o noapte nu mai ai cum sa le recuperezi. Asta pentru ca oricum somnul pe timp de zi nu se compara cu cel din timpul noptii. Mai mult decat atat, tine de faptul ca iti strici ritmul organismului, il debusolezi si ajungi sa nu te mai poti odihni asa cum trebuie.

Problema ta. Insa a doua zi trebuie sa fii apt pentru munca. Si daca peste noapte ai fost domn si pe timp de zi trebuie sa arati asta. Iata cateva trucuri pentru asta:

  1. Foloseste un gloss, eventual colorat si asta pentru ca din imaginea obosita pe care o ai sa poti sa atragi atentia catre pata de culoare. Nu exagera insa caci o fata palida cu un ruj rosu  nu este tocmai cea mai placuta aparitie la primele ore ale diminetii.
  2. Apa termala. Este si ea utila pentru ca te reimprospateaza ca si aspect. Si mai cu seama pentru ca stabilizeaza si mai bine machiajul si mai mult decat atat actioneaza si ca o forma de tratament pentru ten. Asa ca nu te sfii sa o folosesti.
  3. Ai grija la ochi. Este de fapt zona care tradeaza cel mai usor faptul ca nu ai dormit, deloc sau mai putin, dupa caz. Trucurile in acest sens se refera cel mai adesea la reducerea inflamatiei in zona asa ca aplica comprese reci. Te poti folosi de gheata, de plicuri de ceai, de clasicul castravete. Insa nu uita si de hidratarea lor asa ca maseaza zona pentru a reduce imaginea obosita prin imbunatatirea circulatiei.
  4. Pana sa te machiezi insa foloseste un tratament de exfoliere. Indeparteaza urmele de machiaj si de piele moarta, scotand astfel in evidenta imaginea ta mai clara si mai odihnita, desi nu este asa in realitate.

Nu in cele din urma, hidrateaza-te intens.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *