masca-cu-argila

Curatarea tenului este esentiala

Atunci cand tenul pare sa aiba unele probleme si nu pare a-si reveni, inseamna ca acesta are nevoie de mai multe elemente si masti esentiale pentru a-si redefini textura. In cazul tenului gras sau acneic se recomanda urmatoarele masti, menite sa aduca un plus de elasticitate si de delicatete pielii.

masca-cu-argilaPentru un ten cu probleme este bine sa utilizati o pasta cu cimbru. Folosind frunzele verzi ale acestei plante impreuna cu apa veti obtine rezultate mai bune in doar cateva zile. Nu este indicat sa aplicati aceasta pasta dupa ce ati utilizat produse cosmetice. Ideal este sa fie plicate dimineata, dupa ca v-ati spalat pe fata.

Masca cu albus de ou are proprietati miraculoase pentru piele pentru ca va oferi pielii posibilitatea de a se regenera, de a se hidrata si de a se hrani cu substante nutritive. Unele din cele mai bune masti este cea din albus de ou si miere de albine. Pe cat de bine suna, pe atat de buna este eficienta sa.

Unele din cele mai bune sfaturi care sunt indicate in urma aplicarii mastilor de fata pentru diminuarea acneei sunt cele care vizeaza in primul rand utilizarea apei termale dupa aceste masti. Iar daca un cos insista sa ramana pe fata si sa va strice atitudinea, aplicati local un punct de aspirina pisata, banana si crema hidratanta. Aspirina va indeparta si va scoata la suprafata impuritatile si mizeriile, in timp ce banana va anergiza tenul si ii va conferi un aspect de catifea.

In cazul in care aveti pete de autobronzant pe fata si nu se duc dupa aplicarea mastilor, atunci bicarbonatul este cel care va rezolva problema. Se aplica pe un prosop din bumbac putina apa si apoi bicarbonat si se maseaza bine zona in care excesul de autobronzant persista.

One Reply to “Curatarea tenului este esentiala”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *