De ce sa-ti construiesti o lista cu email-uri

De ce ar trebui sa construiesti o lista cu mail-uri? Nu e oare email marketing-ul mort? In acest articol vom vorbi despre motive pentru care bloggerii ar trebui sa inceapa sa salveze liste cu mail-uri imediat.

Cand intrebam bloggeri profesionisti, sa nu construiesti o lista cu mail-uri e poate cea mai mare greseala a bloggerilor. Totusi,de ce incepatorii continua sa tot faca aceasta greseala? Ei bine, pe principiul falsei teorii conform careia email marketing-ul e mort.

Totusi, nu este email marketing-ul relativ mort?

Nu, nu este. De fapt, email marketing-ul nu a fost niciodata mai viu. Orice site vrea adresa ta de mail, chiar si facebook, twitter sau new york times. De ce mail-ul e atat de relevant si important?

Raspunsul e foarte simplu. Oricine are o adresa de mail pe care intra de mai multe ori pe zi. Foarte multi detinatori de smartphone-uri sunt logati in contul de mail 24/7 cu notificarile pornite. Email-ul este un mod mult mai personal, direct si bun de a comunica.

Multi vor intreba cum ramane cu social media?! Social media este un mod grozav de  a ajunge la audienta ta insa ar trebui sa fim sinceri, site-urile de coializare vin si pleaca. Acum nu mult timp aveam Google Buzz, MySpace, Plurk si o multime de alte site-uri interesante. Acum, fiecare este ori mort ori irelevant. Astazi avem Facebook si Twitter insa nimeni nu este legat de ele asa cum este de contul de mail.

Facebook are EdgeRank, o optiune ce limiteaza numarul de update-uri Stream-ul Twitter e asa de ocupat incat ai doar cateva minute sa ajungi la audienta inainte ca postul tau sa fie ingropat. Sunt o multime de alte locuri ca Instagram, Pinterest, Vine insa pentru fiecare din ele ai nevoie de o strategie diferita, coplesitor dealtfel pentru bloggeri sau business-uri mici.

Despre avantajele realizarii unei liste de mail-uri cititi mai multe in acest articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *