viata

Din marturiile unei visatoare…

Acum ca am sansa unui nou inceput, este timpul sa spun ca dintotdeauna am iubit fiecare persoana asa cum a venit si am suferit dupa ea in aceeasi masura in care am investit si cu toate acestea au existat persoane care au stiut sa scoata ce este mai bun din mine si sa ma faca sa inteleg ca pot fi cea mai gingasa persoana din universul meu.

viataAm invatat sa iubesc prezentul pentru ca alta cale nu am avut atunci cand trecutul mi-a luat probabil tot ceea ce eram ca persoana. Am invatat sa numar zilele in absenta ta si am invatat sa ma ascund de mine si de ale mele sentimente si ganduri.

Pentru tine am invatat ca iubirea nu are nevoie de bani, de averi sau de feti frumosi cu stea in frunte. Pentru tine am invatat sa port iubirea ca un tatuaj, sa port pe fiecare parte a corpului meu inima ta, sa port ceea ce sufletul tau imi oferea. Pentru tine am inceput sa sper, sa cred, sa traiesc, sa visez, sa doresc. Pentru tine am invatat ca fiecare zi nu este o pierdere de timp, ci aduce cu ea cate o petala de iubire, aduce cu ea o stea de fericire.

Stii ca obisnuiam sa iti spun ca esti curcubeul meu de fericire? Ei bine, asta nu s-a schimbat intre timp. Ai fost si inca esti ceea ce imi place sa numesc un ROGVAIV, pentru ca tu imi dadea Reusita, imi dadeai Optimism, imi dadeai Gingasie, imi aduceai Veselie, imi aduceai Admiratie, imi ofereai Iubire si in ultimul rand imi aduceai sentimentul de Viata.

Probabil ca ai stiut sau ai aflat pe aprcurs, dar tu erai cel care dadea un sens vietii mele, erai cel care alunga cele mai sumbre ganduri si cele mai triste clipe. Erai cel pentru care ma aranjam ore in sir pentru cateva clipe si in cele din urma erai ceea ce ma definea ca persoana. Ai fost, ai ramas…… oare vei mai fi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *