www.chiromedicahealthcenter.ro

In goana dupa obtinerea unei siluete slim fit

Din pacate, avem standarde pentru ce inseamna silueta perfecta si frumusetea feminina din acest punct de vedere. Pe podium defileaza femei superbe, cu un corp de invidiat; putini stiu insa ce sacrificii fac acestea pentru un astfel de aspect si pentru a mentine un astfel de rezultat. Asadar, nu e de mirare ca am ajuns sa definim in societatea curenta un fenomen aproape ingrijorator, acela de a goni dupa silueta slim fit.

Nu ne mai raportam la inaltime sau alti factori, ci suntem mai setati ca oricand de ideea de a slabi, masiv, cat mai repede cu putinta, obtinand rezultate garantate slabire. Dintr-o astfel de disperare se nasc si masuri drastice, diete deloc sanatoase si un lung sir de reactii in lant.

Cand intervine constientizarea acestei nevoi este de preferat sa trecem mai intai pragul unui nutrionist. In spatele acumularii de kilograme pot sta afectiuni, probleme de sanatate inca nedescoperite. Asadar, inaintea alegerii unei diete sau a unui program nutritional trebuie sa existe cunoasterea fondului si adaptarea pentru fiecare persoana in parte – un diabetic nu poate manca orice, oricand si in orice cantitate.

De ce un nutritionist si nu o misiune pe cont propriu

Cu totii am auzit de ideea de a manca mai putin pentru ca astfel slabesti – fals, la urmatoarele mese mananci mai mult si la momente nepotrivite sau dupa ce slabesti intervine efectul de bumerang. Altii se infometeaza, ceea ce duce la faza incipienta a diverselor afectiuni, printre care cele de digestie sunt primele de mentionat. O dieta drastica nu ajuta cu nimic, ci ofera un plan fals de incredere sau o iluzie a reusitei.

Un nutritionist este recomandat pentru ca va putea organiza un plan alimentar complex, incluzand alimente benefice de consumat si notand in ce cantitati. Riscul de a declansa boli sau de a perturba starea de bine in cazul celor care deja sufera de diverse afectiuni nu exista. Acesta este posibil deoarece se va intocmi un plan alimenar tinand cont de stilul de viata, problemele de sanatate, analize. Se poate spune ca eficienta este deja vizibila prin faptul ca nutritionistul este avizat si specializat si va oferi o varianta optima de nutritie pentru rezultate garantate de slabire.

Un specialist in nutritie ofera o perspectiva sanatoasa despre cum sa slabesti, dar si sa te mentii. Nu impune o dieta, ci un stil de viata. Iar cei care fac acest pas pot fi interesati si de boli digestive in stransa legatura cu nutritia, despre alimentatia sportiva, boli cardiovasculare sau impactul diabetului asupra vietii.

Educatia alimentara sta asadar ca baza pentru o viata sanatoasa si pentru un management al unor boli. Este o necesitate nu doar pentru a remedia problema kilogramelor in plus. Incredere mai mare  primesti in momentul in care vezi oferte care promit rezultate garantate sau iti primesti banii inapoi. O astfel de garantie a serviciilor de nutritie primesti de la CHIROMEDICA Health & Wellness Center. Consulta pagina lor pentru mai multe detalii – chiromedicahealthcenter.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *