stailer

Instalează aplicația Stiler pentru o programare facilă la salon

Stailer este o modalitate nouă prin care te poți programa la un salon de hair & beauty din orașul tău. În prezent, este mult mai ușor să realizezi căutările necesare pentru a găsi salonul potrivit pentru tine. Stailer este o aplicație și o platformă care este dedicată digitalizării programărilor. 

Dacă îți dorești o coafură nouă, o poți obține cu cea mai mare ușurință cu ajutorul aplicației Stailer. Cu siguranță vei găsi un centru de înfrumusețare în care să ai parte de serviciile de care ai nevoie. 

Cum folosești aplicația Stailer ?

Aplicația Stailer este mult mai la îndemână decât să te programezi telefonic. Instaleaza aplicatia Stailer și vei avea parte de toate saloanele de beauty din orașul tău. Tot ce ai de făcut este să selectezi câteva filtre de căutare și anume: locația, genul feminin/masculin, serviciul dorit, data și ora. După care aplicația îți va oferi o listă de saloane care corespund cu  setările tale.

Dacă vrei să descoperi mai multe informații cu privire la saloanele pe care tocmai le-ai găsit în aplicație poți intra pe fotografiile acestora din aplicație, astfel încât să îți faci o idee despre lucrările efectuate.

Te poți programa atât tu, cât și prietenul tău

Realizarea programărilor pe această aplicație poate  fi realizată pentru propria persoană, cât și pentru o altă persoană. Tot ce ai de făcut este să specifici numărul de telefon al acesteia la finalizarea programării. Persoana în cauză va primi un mesaj text în care va avea parte de toate informațiile. În acel mesaj va fi atașat și un link care îi va permite să anuleze programarea în cazul în care își dorește asta.

Stailer este o aplicație gratuită

Unul dintre cele mai mari avantaje pe care aplicația Stailer ți-l poate oferi este gratuitatea. Da, ai auzit bine, Stailer este o aplicație gratuită care îți oferă acces la unele dintre cele mai bune saloane din orașul tău. Oricât de mult timp vei petrece pe site și ori de câte ori vei reveni nu va trebui să suporți niciun cost.

Programările se vor realiza în mod gratuit, iar pentru anulări nu trebuie să suporți nicio taxă. Îți va fi mult mai ușor să găsești un salon care să fie potrivit pentru nevoile tale, mai ales că ai o listă nesfârșită la dispoziție.

Care sunt beneficiile programări prin Stailer

Dacă vrei să descoperi mai multe despre Stailer atunci citeste si acest articol. Cu siguranță vei afla toate informațiile de care ai nevoie pentru a te convinge că Stailer este alegerea cea mai potrivită pentru tine.

Beneficiile oferite de Stailer:

  • Scapi de programările clasice la salon.
  • Economisești timp
  • Ai șanse mai mari să găsești un loc disponibil atunci când ai nevoie.
  • Nu mai faci compromisuri.

Stailer este  aplicația potrivită atât pentru o femeie, cât și pentru un bărbat care se îngrijește și care vrea să fie mereu în pas cu moda. Accesează site-ul oficial Stailer și vei avea parte de toate informațiile de care ai nevoie.

Date de contact:

support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *