Lucruri pe care nu ti le va spune livratorul de pizza

Devenita atat de populara in ultimii ani, pizza se serveste rapid si satura, atat la birou cat si acasa. Insa dureaza pana cand se gaseste sa spunem acel loc care multumeste din toate punctele de vedere. Stai linistit, nicaieri nu gasesti perfectiune si mai mult decat atat un livrator de pizza nu iti va spune niciodata anumite lucruri.

Pizza scapata pe jos suna scarbos insa accidente se intampla destul de des si oricui. Nu vei sti insa niciodata daca si felia ce o mananci a avut aceeasi soarta. Dar pentru linistea ta studiile spun ca o reactie de 10 secunde este de ajuns cat sa reduca din nivelul de microbi ce ar putea invada mancarea.

Cand suni pentru o pizza nu te astepta sa ai parte de consilierea de inalta clasa. Pentru ca gusturile sunt diverse asa ca si si recomandarile vor fi pe aceeasi lungime de unda. Nu te-ai gandit la asta pana cand sa te apuci sa suni?

Timpul de livrare este de 40 de minute ca o minima ce o intalnesti peste tot. Asta pentru ca 20 de minute inseamna doar sa se faca pizza pe care o doresti. Pana cand se va si livra la tine acasa dureaza asa ca nu insista cu asta pentru ca pare plictisitor pentru fiecare livrator in parte.

Bunele maniere trebuie sa existe si ele. Asta pentru ca dincolo de meserie omenia si respectul trebuie sa primeze. Asa ca nu te avanta sa deschizi usa cand nu esti imbracat decent. Chiar nu este placut sa vada o anume imagine; asta nu ti se spune insa nu inseamna ca nu se ia in considerare.

Regula spune ca un minim de 10% din valoarea comenzii inseamna bacsisul de dat. Si se aplica si pentru pizza. Insa supriza, tocmai cei cu un nivel mai ridicat sunt si cei mai zgarciti. Poate ca fata nu il va trada insa livratorul de pizza nu va fi incantat sa nu primeasca chiar nimic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *