lucruri-scumpe

Lucruri scumpe pe care nici miliardarii nu si le permit

Cum iti dai seama cand un adult este bogat? Poate ca e reprezentat de acel moment in care vanzatoarea intreaba daca se doreste un anumit produs „supersize”, iar raspunsul este fara ezitare, „da”. Altii vor spune ca a fi bogat este reprezentat de momentul in care vei renunta sa iti mai verifici contul bancar inainte de cumparaturi. Insa, odata ce incepi sa castigi mai multe 0-uri in contul bancar, vei descoperi destul de repede ca exista mai multe nivele de „bogatie”.

Iti poti cumpara mobila fara sa te uiti la pret? Felicitari! Dar nu asta inseamna a fi bogat. Bogatia consta in faptul ca iti poti permite sa iti cumperi cele mai nefolositoare lucruri, fara a te uita la banii pe care ii ai. Deci, ce ai putea sa cumperi daca ai avea toti banii din lume? Raspunsul pe scurt: orice iti doresti.

Lucruri scumpe fara nicio utilizare

Mancare- Nu-i asa ca iubesti un desert gustos? Abia ai mancat, insa iti dai seama ca ai nevoie de mai multa ciocolata. Insa, in restaurantul Serendipity 3 din New York vei intalni cel mai scump desert din lume. Inghetata- care poarta numele de Golden Opulence, are un pret de 1000 de dolari si contine foite de aur. De asemenea, este servita si cu caviar. Chiar si daca ar fi servita la 100 de dolari tot ar fi prea scumpa si nimeni cu mintea intreaga nu si-ar cumpara un astfel de desert.

Sculpturi- Nu zic ca arta nu e frumoasa… este. Insa, trebuie apreciata cu masura. De exemplu, Alberto Giacometti a realizat o statuie numita „Pointing Man” care a fost cumparata recent cu suma de 141 milioane de dolari. In timp ce exista piese de arta care intr-adevar merita sume fabuloase, sculptura aceasta nu isi prea merita banii. De asemenea, artistul a mai vandut o sculptura in anul 2010, la suma de 102 milioane de dolari.

Hartie igienica aurie- Nu poti sa primesti o eticheta de „uite cat pot sa fiu de bogat”, decat daca iti cumperi aceasta hartie igienica. Toata lumea foloseste toaleta, dar imagineaza-ti cum ar fi sa folosesti o hartie care valoreaza 1.3 milioane de dolari? Ei bine, producatorii acestei hartii sustin ca aceasta contine foite si fulgi de aur care cad pe podea atunci cand se utilizeaza produsul. O fi asta vreun beneficiu? Suna ca si cum, dupa ce folosesti hartia, trebuie sa te apuci de curatenie in baie, din moment ce baia va arata ca si o camera pe unde a trecut Tinkerbell.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *