Militand pentru cafea

Pentru cei care nu stiu cafeaua este totusi indicata pentru consum. Aceasta aduce numeroase beneficii, in masura in care se consuma cu moderatie. Asa ca daca esti consumator de cafea nu te panica ca ai un obicei prost din asta. Daca esti inca novice descopera cat de mult te poate ajuta aceasta.

Cafeaua si beneficiile sale

Ai observat cu siguranta ca dupa ce ai consumat cafea parca energia din corpul tau s-a dublat. Nu este un mit ci o realitate, cafeaua te energizeaza mai mult decat ai crede. Si efectul se vede destul de repede, in doar 30 de minute de la consum. Dupa consum cafeina este cea care isi face efectele destul de repede si dureaza in medie cateva ore, in functie de tipul ei si de cantitate.

Cafeaua este de asemenea cea care stimuleaza tranzitul. Efectul este unul deja cunoscut si se datoreaza in parte tot cafeinei care ajuta la contractia muschilor, ceea ce te face sa te simti ca si cand ai fi consumat un laxativ. Mai ales pentru cei care au probleme in acest sens cafeaua de dimineata este chiar recomandata.

Cafeaua este un bun stimulent. Nu numai pentru nivelul de atentie insa si pentru puterea de concentrare si nivelul de rezistenta la efort. Cu alte cuvinte daca ai o zi plina de treaba o cafea te poate ajuta sa tii ritmul.

Si lista de beneficii ale cafelei nu se opreste aici. Si durerile de cap se pot rezolva sa spunem, de asemenea cu o ceasca de cafea. Mai ales pentru cei care in mod normal consuma cafea, pentru cei care au o obisnuinta din asta cand totul se opreste ca si ritm zilnic apar durerile de cap, o situatie destul de comuna. Insa cafeaua este din nou cea care te ajuta.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *