interpretare vise moarte

Moartea din visele tale

Cand am avut 12 ani, am avut un vis despre moartea mamei mele. Mainile mele sunt si acum tremurande cand scriu aceste randuri. Este de fapt un cosmar adevarat, este ceva care m-a speriat si m-a marcat pentru o perioada lunga de timp. Am plans si am fost intr-o stare de depresie timp de cateva zile. Imi aduc aminte si acum acest vis.

Mai mult decat sa am propriul vis, fiecare persoana are un vis in care viseaza ca cineva a murit, ca cineva apare ca fiind mort sau ca fiinta bantuita cu coasa se apropie de cineva anume. Desigur, la fel ca si mine, multi oameni si-au petrecut timp sa caute informatii reale despre ceea ce ar putea insemna acest vis. Unele carti de interpretare a viselor sustin ca moartea inseamna o viata lunga. Apropo de visul meu, mama mea este inca sanatoasa, este alaturi de mine si sper ca va trai cat mai mult posibil.

In timp ce altii sustin ca moartea inseamna intinerire si renastere a sinelui si a propriei persoane, altii interpreteaza moartea ca un blocaj emotional sau profesional. Fie ca se vorbeste desrpre cineva bolnav sau despre cineva fericit, aceasta interpretare poate fi un semnal ca fiecare are nevoie de o mica schimbare in viata sa. De altfel, vorbirea cu o persoana care nu mai este in viata poate insemna ceea ce cartile ar spune ca este calea de exprimare a sentimentelor fata de cei care nu mai sunt fizic langa noi.

Iar daca in vis apare o ruda care nu mai este printre noi, inseamna ca iti este dor de o persoana, ca iti lipseste enorm, iar vechile experiente vor reincercate, clipe alaturi de aceasta. Visul in care vezi pe cineva mort inseamna la fel de bine o modalitate prin care iti pastrezi vii amintirile despre o anume persoana.

Asemenea vise sunt extrem de dese si implicit fiecare din noi se confrunta cu un astfel de vis cel putin o data pe an. Stiai ca unele vise, desi par de minute intregi se petrec in subconstient in doar cateva fractiuni de secunda?

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *