culoare masina

Omul dupa masina se cunoaste

Fiecare alegere a noastra este cea care contureaza sa spunem profilul unei persoane. Asa se face ca in functie de ce tip si culoare de masina conduci spune multe despre tine. E drept ca atunci cand ai cumparat-o te-ai gandit la beneficii si la ce dotari are sau ce pret are si cum te avantajeaza asta insa in cele din urma alegerea ta a fost conforma cu atractia fata de o anumita culoare.

  1. Masina rosie defineste pe cei care actioneaza din impuls, cei care doresc sa faca impresie, cei care doresc sa iasa in evidenta. Cu dorinta de a fi autoritat se pare ca femeile adora culoarea rosie si pana la urma este cea care iese in evidenta imediat si se cere a se tine minte.
  2. Pentru cei care conduc o masina neagra se pare ca se potriveste stilul conservator. Acestia sunt fie autoritari fie prea gelosi. Impun limite si restrictioneaza libertatile partenerului si dincolo de asta se definesc a fi persoane ce se doresc a impune respect.
  3. Masina alba este cea care demonstreaza ca soferul este prietenos si pozitiv, cu un spirit liber. Insa in egala masura ar putea fi inselatori in aparenta sub masca de complimente pe care obisnuiesc sa le faca celor din jur.
  4. Si mai ciudat este sa auzi ce se spune despre cei care conduc o masina albastra. Se pare ca acestia sunt cei mai predispusi la depresii, la stari de anxietate, sunt cei care au adesea pase de melancolie si nostalgie. Desi este un tip de om fidel si te va urma oricand ca un prieten de nadejde are nevoie mereu de incurajare si de sprijin pentru a gandi pozitiv. In conditiile in care este partenerul tau e ca si cand ar trebuie sa tragi cat pentru doi in acea relatie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *