RCA ieftin si bun pentru masina ta

Ce este RCA-ul Auto ?

RCA-ul Auto, in denumire completa Asigurarea de Raspundere Civila Auto, este o asigurare de tip obligatorie prin care fiind implicat intr-un accident rutier din vina ta, cei carora le-ai facut daune, avariindu-le masina vor fi despagubiti de la asiguratorul tau pentru vatamari corporale sau daune materiale.

Aceasta asigurare RCA functioneaza si invers, daca esti implicat intr-un accident rutier in care vina a fost a celuilalt participant, veti fi despagubiti de asiguratorul acestuia, fiindu-va platite daunele. Astfel indiferent de situatia ta financiara vei fi despagubit.

Toti soferii sunt obligati prin lege sa-si faca o asigurare RCA si sa puna pe parbriz rovinieta primita o data cu incheierea asigurarii. Daca nu respecti legea, si detii un autovehicul neasigurat este foarte posibil sa fii sanctionat cu amenzi foarte mari, retinerea placutelor de inmatriculare si a certificatului pana prezinti un act care sa ateste ca aveti o asigura RCA incheiata de un asigurator.

Unde imi pot face o asigurare RCA auto ?

Iti recomand sa faci o asigurare RCA pe www.rcaautoieftin.ro

Indiferent daca esti incepator si ti-ai luat o masina noua sau esti profesionist, intotdeauna trebuie sa ai o asigurare RCA, in primul rand fiindca este obligatorie si risti sa fii amendat cu niste sume destul de usturatoare pentru buzunarul unui roman, dar risti sa ti se confiste si acte foarte importante pana la dobandirea asigurarii, asa ca de ce sa stai cu certificatul luat cand poti sa ai asigurarea RCA din timp, iar in al doilea rand fiindca nu stii niciodata cum dintr-o neatentie poti avaria un alt participant la trafic si va trebui sa platesti din propriul buzunar toate daunele acestuia, care pot fi si fizice, iar in curtea de judecata acestea pot ajunge la sume foarte mari despagubind pagubitul si moral.

Asa ca mai bine sa iti faci o asigurare din timp, decat dupa ce ai avariat o masina sau ti-ai fost avariata.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *