Reflexoterapia, ajutorul tenului tau

Traim intr-un stil alert si uitam sa avem grija de noi; traim in medii din ce in ce mai poluate si nu este de mirare ca tenul este din ce in ce mai problematic. Alimentele sunt tot mai pline de e-uri si una peste alta toate acestea se aduna ca probleme ale tenului. Daca principal este sa actionam la interior si sa luam masuri imediate nici reflexoterapia nu este de neglijat.

Reflexoterapia pentru un ten sanatos

Tenul tradeaza, sau nu, problemele pe care le avem la interior. Fiecare zona corespunde cu un organ anume si daca stii sa faci o corecta interpretare a simptomelor vei stii ca refleexoterapia este necesara. Pentru asta tine cont ca:

  • Aparatul genital corespunde cu zona de barbie.
  • Daca ai probleme cu colonul asta se va vedea in colturile gurii.
  • Pometii iti vor arata starea de sanatate a stomacului in timo ce partea de jos a fetei corespunde cu plamanii.
  • Poate cea mai clasica varianta pe care o stie toata lumea este legata de zona de sub ochi ce tine de sanatatea rinichilor.
  • Nasul inseamna sanatatea pancreasului, fierea tine de tamplele pe ambele parti in timp ce mijlocul de la frunte corespunde cu ficatul.
  • Nu in cele din urma ar trebui stiut si faptul ca sprancenele tin de sanatatea inimii, in timp ce intestinul subtire tine de frunte.

Toate aceste zone sunt necesar de stiut in reflexoterapie. Un masaj cu tehnici care sa te ajute nu numai sa te relaxezi. De fapt intreg organismul are nevoie de o buna functionare caci totul se leaga; spre exemplu daca nu te hidratezi corect rinichii au de suferit, de asemenea tenul va fi vizibil mai putin luminos si nu in cele din urma apar durerile de cap.

In reflexoterapie se pune accent pe masaj ce stimuleaza centrii nervosi ai zonelor cu probleme ce pot imbunatati buna stare a organelor. Un simplu masaj, asta aparent, poate sa imbunatateasca modul in care te simti si arati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *