ingrijire barbat

Sfaturi barbatesti pentru un look impecabil indiferent de varsta

Chiar daca de regula femeile sunt cele care petrec ore in sir in fata oglinzii si se spune ca acestea isi dedica timp pentru aspect nici barbatii nu sunt mai prejos. Sau cel putin nu ar trebui sa fie de vreme ce conteaza sa aiba un look ingrijit. Varsta isi spune cuvantul asa ca indiferent de asta descopera cum te poti ingriji.

Sfaturi barbatesti

Nu te panica de parul alb. Desigur, este un soc pentru toata lumea cand aspectul parului este cel al unui om batran si trecut de vreme. Nu trebuie insa sa fie un complex. Uneori tine de gena pe care o avem, alte ori de ritmul stresant al vietii, de alimentatie. Spre exemplu exista o corelatie cu nivelul de sare pe care il avem in alimentatie asa ca incearca sa gasesti cauza nu sa te vopsesti – ai putea parea ridicol.

Cremele nu sunt cele mai bune prietene ale tale insa sa nu uitam ca ridurile sunt cele care apar fara sa te intrebe de optiuni. Asadar, foloseste o crema antirid cand deja observi ca iti apar primele semne ale imbatranirii. Foloseste de asemenea si creme specifice pentru ingrijirea fetei si nu uita sa te hidratezi zilnic, corespunzator nivelului tau.

Cearcanele nu sunt numai cauzate de obosela ci si de fumat, consum de alcool, vicii de acest gen daca nu se implica chiar si o conditie medicala. Asa ca pentru moment apeleaza la creme si solutii de genul castravetilor sau a ghetii insa pe termen lung renunta la vicii.

Nu uita de dinti. Zambetul tau pare sa fie primul care intra intr-o incapere asa ca dintii galbeni sunt o povara. Din nou viciile par sa isi spuna cuvantul asa ca nu astepta sa fie mai rau.

Un barbat ingrijit are in primul rand respect de sine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *