Sfaturi de viata de la Julien Smith

Julien Smith este fondator Breathe, scriitor de asemenea si cu articolul „100 de sfaturi despre viata, oameni si fericire”, (100 tips about life, people and happiness) se pare ca s-a facut inteles pe deplin pentru ce conteaza in viata. Se pare ca oricat de mult am auzi despre anumite lucruri pana cand nu le intelegem la adevarata valoare nu putem pune accentul pe ce trebuie.

Julien Smith puncteaza foarte bine lucruri calitative si ne invata despre:

  • Nu sta pe ganduri daca o persoana este sau nu un nevoi. E ca si cand negi realitatea astfel ca ajuta pur si simplu daca asta simti ca iti doresti sa faci.
  • Este bine sa scrii uneori. Asta te va ajuta sa iti pui ordine in ganduri si mai mult decat atat te va ajuta sa privesti lucrurile in ansamblu.
  • Si ce daca te vie simti prost la un moment dat? Privind partea buna a lucrurilor asta te va ajuta sa evoluezi.
  • Sa fii sceptic te ajuta astfel ca ar trebui sa te pastrezi astfel in mai toate cazurile. Greu de facut ce-i drept insa asta te pune la adapost de varii situatii neplacute.
  • Avanta-te in proiecte ce par peste puterea ta si peste ceea ce ai facut pana la un moment dat. Cum sa evoluezi altfel? Si mai mult decat atat, asta te va provoca sa tintesti cat mai sus in viata.
  • Tot ce ar trebui sa faci in exces tine de intalnirile cu prietenii sau sa iti ceri scuze cat mai des. Cu alte cuvinte fii un om caruia ii pasa.
  • Cauta ca sursa de inspiratie ceva nou ce poti invata de la orice persoana in jurul tau. Chiar si cei sub demnitatea ta, chiar si cei sub nivelul tau de inteligenta sau venit sunt o lectie de viata despre cu si cum nu iti place.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *