stailer

Stailer – pentru o programare la salon în orice zi

Poate te-ai săturat și tu să stai la cozi și să aștepți minute în șir anumite servicii, în viața aceasta plină de sarcini de îndeplinit și drumuri de făcut. Pentru multe dintre acestea tehnologizarea a adus schimbări radicale și permite realizarea lor online. Dacă ai renunțat și tu la metodele clasice de a plăti facturi și de a face tranzacții bancare, spre exemplu, alege și pentru programarea la salon același proces.

Stailer a fost creat din dorința reprezentanților de a facilita programarea la salon. Este o platformă care permite alegerea stilistului și zilei exacte în care vrei să mergi la salon pentru a beneficia de anumite servicii, fără să mai aștepți zile în șir pentru un loc liber. Totul se poate realiza online și nu mai ești nevoit să apelezi la diverși stiliști sau să ai zeci de tab-uri deschise pe device.

Beneficiile Stailer

Stailer poate fi accesat și utilizat de orice persoană și este complet gratuit. Un aspect foarte important atunci când utilizezi platforma, este faptul că poți alege la cine vrei să mergi, în funcție de poze, lista de prețuri, salon și alte detalii relevante. Este un mod foarte bun de a economisi timp și energie, pentru că totul se realizează online și poți să afli mai multe detalii aici.

Poate fi utilizat și fără să ai un cont creat, dacă ai nevoie urgent de o programare și nu ai timp de astfel de detalii. Totuși, dacă ai un cont beneficiezi de anumite avantaje. Unul dintre aceste este reminder-ul pe care îl poți seta și care sună atunci când vrei tu, astfel încât să nu uiți de programarea ta la salon. Având în vedere că trăim în secolul viteză, este normal ca fiecare dintre noi să uite anumite aspecte, de aceea un reminder de acest gen poate fi chiar util în anumite momente.

Toate serviciile disponibile din sfera hair & beauty

În materie de hair & beauty, orice serviciu este disponibil pe Stailer. Această platformă este atât pentru femeile, cât și pentru bărbații care au grijă de aspectul lor fizic și vor să beneficieze de servicii realizate de profesioniștii în domeniu. După o zi obositoare de muncă poți merge la salon pentru un masaj de relaxare, care aduce schimbări semnificative în starea ta de spirit și redă un aport de energie, pentru ca mâine să o poți lua de la capăt.

Orice eveniment important din viață necesită un aspect impecabil, de aceea te poți programa pentru mai multe servicii în aceeași zi. De pe scaunul stilistului poți merge pe scaunul make-up artistului, astfel încât la ieșirea din salon să fii gata de petrecere.

Poți anula oricând programarea, tot online dacă din orice motiv nu mai poți ajunge. Stilistul este informat la timp și îți poate reprograma agenda și tu nu mai trebuie să dai nici un fel de explicație. În listă apar toate disponibilitățile în funcție de ziua pe care o selectezi, de aceea este foarte posibil să găsești un loc liber chiar și în următoarele ore. Cu siguranță cel puțin un stilist are un loc liber astăzi, dintre toți stiliștii din oraș. Stailer este disponibil pentru tine și găsește locurile la salon de care ai nevoie. Cu ajutorul hărții instalate poți să găsești mult mai ușor locația corectă și eviți drumurile greșite în care pierzi timp.

Pentru mai multe informații poți trimite un e-mail reprezentanților la adresa support@stailer.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *