programeaza-te la salon cu stailer Sibiu

Stailer vine și în orașul tău!

programeaza-te la salon cu stailer Sibiu

Ești pregătit să schimbi foaia? Pregătit să încerci digitalizarea atunci când ai nevoie de o vizită la salon? Este un mod modern și mai eficient. În curând mai toate saloanele se vor baza pe această metodă, dat fiind că nu mai este nevoie de o planificare clasică, când recepționera răsfoiește să caute locuri libere, atunci când are la celălalt capăt telefonic o clientă.

În numele digitalizării a apărut Stailer, o platformă și aplicație dedicate unui mod mai rapid prin care doritorii se pot programa la saloanele de hair and beauty. Valabil în total în 8 orașe ale țării, nu de multă vreme a bifat încă 3 orașe pe care le-a adăugat pe listă. Așadar, dacă ești din Iași, Timișoara, Cluj, Sibiu, Brașov, Constanța, Oradea sau București, te poți numi norocosul sau norocoasa ce se poate bucura de serviciile optimizate cu ajutorul lui Stailer.

Acum îți este mai ușor să cauți un salon de infrumusetare in Sibiu sau în unul din orașele menționate. La fel de ușor îți este să te programezi la unul din acestea.

Folosește-te de Stailer, este gratuit!

Dacă tocmai ce ai căutat saloane de coafura in Sibiu, în Iași sau alte orașe din lista mai sus menționată și te-ai oprit gândind că ai ceva de plătit pentru a finaliza setarea unei programări, te înșeli. Totul este gratuit.

Să îți faci un cont aici, este gratuit. Dar poți utiliza platforma și în lipsa unui cont activ aici. Să cauți și să te programezi la un salon ce corespunde cu preferințele tale, este gratuit. Să revii în platformă, să anulezi o programare sau să o repeți este de asemenea gratuit. Știi dinainte cât te-ar costa un serviciu anume din cele pe care le găsești disponibile, știi și cam cât ar dura sesiunea la salon, unde se află acesta sau ce spun alții despre serviciile regăsite acolo.

Alegerea pe care o faci poate ține cont de o serie de detalii și le ai pe toate înregistrate în această platformă. Află recenzii ale clienților și convinge-te că la un salon anume chiar există acel specialist care se poate ocupa de părul tău. Observă fotografii din interiorul salonului, descoperă la ce distanță de tine este acel salon.

Partea poate și mai încântătoare este că Stailer îți filtrează din prima acele saloane ce corespund cu dorințele tale. Adică cele care au un loc liber în data și la ora la care tu dorești. Iar dintre acestea ai de ales ce îți convine mai bine.

Oricând este mai ușor cu Stailer

Fie că ești genul de persoană organizată care de regulă nu întârzie cu planificările, fie că vorbim despre cei uituci care pe ultima sută de metri își aduc aminte că au de nevoie de o vizită la salon, cu Stailer este oricând mai simplu. Accesul este nelimitat, necondiționat, nici de timp, de ora din zi ori din noapte, de numărul de reaccesări ale paginii.

Vizitează pagina oficială și descoperă cât de simplu te poți folosi de Stailer.

Contact: support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *