produse cumparate

Topul alimentelor pe care sa nu le cumperi

Facem indubitabil greseli in ceea ce priveste alimentatia in fiecare zi. Doar ca pentru toate exista un pret. Pe langa cel concret al platii financiare tine si de pretul pe care sa il platesti pe termen lung. Asta inseamna nu numai sa iti afectezi silueta insa cu siguranta sa ai parte de episoade care iti afecteaza starea de sanatate.

Ai dori cu siguranta sa te feresti de:

  1. Iaurturile cu fructe. De fapt cele mai multe dintre ele nici nu vor contine fructe ci iluzii. Suna ciudat insa realitatea o dovedeste. Acestea contin diversi conservanti si mai cu seama coloranti insa de fructe proaspete  nici vorba. Asa se face ca iaurturile ar trebui consumate in forma lor clasica la care sa iti adaugi asa cum iti doresti orice tip de fruct.
  2. Sandvisuri gata facute. Te captiveaza o astfel de idee de vreme ce inseamna doar sa il incalzesti putin si gata masa. Insa ar trebui sa tii cont de faptul ca in felul acesta ajungi sa platesti nu numai feliatul painii cat si brandurile diverse de cascaval si ceea ce contine respectivul sandvis. In plus tine cont ca e ca si cand ai plati tot ceea ce inseamna ambalare si asa mai departe. Ai fi surprins sa afli cat de ieftin poti ajunge cand vine vorba de cele facute de tine, acasa.
  3. Ceaiul cu fructe. Acel ice tea care se prezinta mai mult decat apetisant insa din nou sunt bani aruncati pe fereastra caci acel ceai contine de cele mai multe ori si prea mult zahar, fructoza si adivitivi.

Pana la urma ajungi la concluzia ca aproape orice produs se poate face acasa. Avantajul il ai din mai multe puncte de vedere caci asta inseamna sa iti reduci din cheltuieli si mai cu seama sa ai o evidenta si un control asupra ingredientelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *