ideal frumusete

Un restaurant altfel

Fiecare restaurnat in parte are politica sa. Exista chiar si anunturi de genul dreptului de a-si selecta clientii. Asa ca nu trebuie sa fie cu mirare ca fiecare patron de local isi doreste sa ii treaca pragul o anumita clasa de persoane. Doar ca la un moment dat totul devine exagerat.

Este si cazul unui restaurant din China care isi anunta senini politica lor: primesc o arie larga insa cei care sunt si frumosi nu mai platesc nota, indiferent de suma acesteia. Aberatia merge mai departe de atat si spune ca exista, ca la concursuri, chiar si o echipa de profesionisti care sa ateste sau nu apartenenta unora la acea clasa de oameni frumosi.

Intr-o oarecare masura nu ar trebui sa ne fie cu mirare ca se intampla asta ceva. In China standardul de frumusete este redefinit total. Asa se face ca femeile aici sunt mari adepte ale operatiilor estetice, ajungand la un moment dat chiar si sa prefere o operatie in palma pentru a schimba linia destinului, crezand ca aceasta ar putea sa urneasca destinul ce le-a fost scris.

Femeile in China sunt mari adepte ale operatiilor de orice fel insa mai degraba se preocupa de aspectul fetei. Nu sunt de natie foarte grasi asa ca o liposuctie spre exemplu nu este ceva des intalnit la ei. Insa in ceea ce priveste constructia ochilor si a pleoapelor ramane o constanta dorinta de a ridica pielea din aceasta zona. Asa ca, avand in vedere numarul crescut al celor care au astfel de preferinte se intelege si cum un astfel de restaurant ajunge sa premieze sa spunem pe cele care ajung un ideal de frumusete.

Se tine cont de dimensiunile intre ochi si restul fetei, nas si restul trasaturilor si asa mai departe. Trebuie sa existe o simetrie si mai mult decat atat chiar si culoarea perfecta, rozalie, a buzelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *